Tietoa minusta


Heippa! Tämän blogin takana kirjoittelen minä,  28-vuotias viimeisen vuoden lääketieteen opiskelija Kuopiosta. Tämä alkujaan Helsingistä kotoisin oleva punapää kävi parin vuoden ajan opiskelemassa hieman Turun murretta bilsan ja kemian opintojen ohessa ennen kuin muuttoauto heitti neljän pääsykokeen jälkeen Kuopioon, tänne kalakukkojen luvattuun maahan.

Blogini kuvaa yhden lääkisopiskelijan kasvutarinaa tenttipänttääjästä lääkäriksi, kasvukipujen jakamista säästelemättä. Koska kirjoitan ohessa myös yleisesti opiskelijaelämästä ja kulloisestakin tajunnanvirrasta, taitaa blogini mennä hieman lifestyle -genren välimaastoon puhtaan lääkisblogin sijaan.

Keväällä 2022 olen lähdössä opiskelijavaihtoon Ruandaan vielä ennen valmistumistani ja sen jälkeen astun valtion vihreisiin osana naisten vapaaehtoista asepalvelusta. Haaveenani on suorittaa intti lääkintä-RUK:issa kartuttaen koulutusta lääkärin poikkeusolojen osaamisesta.

Rakastan valokuvausta ja kuvitankin tekstejäni melko reippaalla kädellä iPhone 11 pro:lla ja digijärjestelmäkamera Panasonic Lumix DC-GX800K:llä otetuin kuvin. Kaikki julkaisemani kuvat ovatkin itse ottamiani, ellen toisin mainitse. 
Kiitos, kun vierailit blogissani! Perään saa jättää kommenttia tai meiliä osoitteeseen villivadelmia@gmail.com niin palautteen, tervehdyksen kuin postausehdotuksenkin muodossa! :)