Tietoa minusta


Heippa! Tämän blogin takana kirjoittelen minä,  25-vuotias neljännen vuoden lääketieteen opiskelija Kuopiosta. Tämä alkujaan Helsingistä kotoisin oleva punapää kävi parin vuoden ajan opiskelemassa hieman Turun murretta bilsan ja kemian opintojen ohessa ennen kuin muuttoauto heitti neljän pääsykokeen jälkeen Kuopioon, tänne kalakukkojen luvattuun maahan.

Blogini kuvaa yhden lääkisopiskelijan kasvutarinaa tenttipänttääjästä lääkäriksi, kasvukipujen jakamista säästelemättä. Koska kirjoitan ohessa myös yleisesti opiskelijaelämästä ja kulloisestakin tajunnanvirrasta, taitaa blogini mennä hieman lifestyle -genren välimaastoon puhtaan lääkisblogin sijaan.

Haaveenani on työskennellä valmistumisen jälkeen kehitysmaissa mahdollisilla kriisialueilla saaden sitä kautta enemmän perspektiiviä länsimaisen elämän onnenkuplaan ja tehden sitä kautta samalla jotain hyvää maailmassa, jossa on ympärillä aina vain enemmän vihaa. 
Opintojen aikana haluaisin käväistä opiskelijavaihdossa ulkomailla ja valmistuttuani suorittaa intin lääkintä-RUK:issa kartuttaen koulutusta lääkärin poikkeusolojen osaamisesta.

Rakastan valokuvausta ja kuvitankin tekstejäni melko reippaalla kädellä iPhone 6s:llä ja digijärjestelmäkamera Panasonic Lumix DC-GX800K:llä otetuin kuvin. Kaikki julkaisemani kuvat ovatkin itse ottamiani, ellen toisin mainitse. 
Kiitos, kun vierailit blogissani! Perään saa jättää kommenttia tai meiliä osoitteeseen villivadelmia@gmail.com niin palautteen, tervehdyksen kuin postausehdotuksenkin muodossa! :)