maanantai 3. heinäkuuta 2017

Jäänmurtaja


Islanti 2015


Tässä se on. Se vihaamani postaus. Ensimmäinen blogiteksti. The ice breaker.

Olen perustanut blogin kerran aiemminkin, mutta motivaatio sen ylläpitoon romahti totaalisesti silloisen ajanpuutteen ja yleisen elämän tylsyyden myötä. Ei yksinkertaisesti ollut mitään, mistä kirjoittaa. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut ikävöimään ihan vaan puhdasta kirjoittamista. Lukion loputtua kun ei ole tarvinnut enää olla joka toinen viikko kirjoittelemassa äidinkielen aineita ja kirjallisuuskatsauksia kirjoista, joita ei ikinä todella lukenut. 
Sen sijaan arki on vierinyt ohi nenä kiinni pääsykoekirjoissa kirjaston penkkiä kuluttaen.

Miksi tilanne siis olisi nyt sitten millään tavalla erilainen? Mistä meikäläinen muka tällä kertaa repisi blogiin sisältöä? Miksi ylipäätään blogata?
No, koska viimeinkin selätin pääsykokeeni. Legendaarisen pelottavan lääkiksen pääsykokeen.
Sain viime tiistaina tietää aloittavani 3 vuoden pyrkimisen ja 4 pääsykokeen jälkeen viimeinkin Kuopion lääketieteellisessä opinnot, joiden perään olen kuolannut jo vuosikaudet. 
"Minusta tulee lääkäri!" ...alan hymyilemään onnesta jo pelkästä ajatuksesta. 

Tarkoituksena olisi siis alkaa kirjoittelemaan blogia lääkisopinnoistani Kuopiossa hieman jopa lifestyle-blogi hengessä, jottei homma kaadu yksipuolisuuteensa. Sen suurempaa rajausta blogini aiheille en vielä tässä vaiheessa tohdi tehdä, fiiliksen mukaan kirjoittelen hommaa eteenpäin :) 

Tehtailen tässä kesän aikana todennäköisesti postausta taustoistani lääkishakijana (mihin nuo 3 vuotta kuluivatkaan), sekä opiskelujen aloittamisesta uudessa kaupungissa vaihe vaiheelta. Ylihuomenna matkaan esimerkiksi jo Kuopioon pariin asuntonäyttöön, joista toiseen todella haluaisin muuttaa... Jännityksellä odottaen siis.
Jos eksyt lueskelemaan tätä aloituspostausta, pysy toki kuulolla, jos lääkisaihe inspaa. Aikomuksenani on kirjoitella aiheesta ja paljon.


-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti